Wonderful

Helgen har varit underbar! Igår fyllde älsklingen år och det firades med middag ute tillsammans med Nathalie och Rebecka och efter det blev det tårta och champange framför finalen i herre på täppan!
Jag vill att du ska veta älskling att jag uppskattar allting du gör för mig, och allt du säger berör djupet av mitt hjärta. Du är för bra för att vara sann!

Har inte hänt så mycket idag förutom att jag mötte upp alla tjejerna, Ronja, Amanda, Linda, Natta, Anna, Sandra och Vera för att planera det sista innan vår grymma skiva den 7 maj, så vi kikade lite på lokalen och delade ut lite uppgifter! Tjoho!
Var ju helt underbart väder idag, så kändes värdelöst att bara dra hem efter det så vandrade vidare förbi apberget och grillade och myste med min man, Joel, Albert och Ludde.

Nu sitter jag hemma och väntar på Hanna som ska sova över samtidigt som jag laddar inför morgondagen!
Imorgon är det mösspåtagning, men inte nog med det, Amanda kommer hit tidigt så ska vi ut och käka mysfrukost ute i morgonsolen!


♥ Jenny

Work out

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, kom precis hem från min man som jag varit hos sedan igår.

Gårdagen var skön, tillbringade hela eftermiddagen åt att ta hand om lilla Michelle, efter det mötte jag upp A och Maxi för att träna. Börjar bli riktigt stolt över mig själv nu, jag har nämnligen träningvärk i hela kroppen, något jag inte haft på år och dar. Och det bästa av allt är att jag fortfarande känner mig taggat att sticka till gymmet!


Efter det gick jag och älsklingen hem till honom och lagade middag och bara myste, eller laddade inför idag kanske man kan säga? Ska nämnligen hjälpa H att flytta idag, kommer bli en del jobb men mest kul! Ett plus i kanten att jag slipper jobba också, så im all yours idag H.

Vad som ska ske ikväll är fortfarande obestämt, blir antingen grillning i Nacka, någon spelning inne på Regeringsgatan eller något annat mysigt med min man.


♥ Jenny

Fin

Förlåt över mitt brutala yttryck om att jag skulle träna arslet av mig, men detta är tyvärr även vad jag lyckats med! Kan inte ens resa mig från soffan, så ikväll tar jag mig fram på alla fyra! Jag som lovat min man att träna med honom imorgon! Yeye, vill man vara tight får man lida pin, eller hur var det?



♥ Jenny

Today

Har haft fullt upp hela dagen. Som de flesta redan vet så arbetar jag deltid som barnflicka åt en underbar familj med två underbara barn, Simon och Michelle, som jag tar hand om lite efter behov.

Idag mötte jag upp Simon för att följa honom till hans träning. Medan han tränar är jag i princip fri att göra vad jag vill, tyvärr blir ofta den enda nytta jag åstadkommer under den tiden att springa runt i affärer eller på fik. Men idag tänkte jag steget längre, ringde J och drog med mig träningsväskan samt henne till Sats-Hornstull för att träna arslet av mig!


När jag sedan lämnat av lilla guldgossen hemma hos sig inser jag hur brutalt hungrig jag är och hur mycket jag inte orkar ställa mig hemma och laga mat.

Som om hon läst mina tankar ringer mamma sekunden senare och frågar om jag vill käka middag med henne!


Eftersom jag är vrålhungrig så dissar jag alla möjliga gourmetförslag, Jenny är inställd på en snabbt levererad och fet pizza. Men inte tusan gick det snabbt! Jag beställde en "Ammis" och mamma en enkel "Parma". Till bordet kommer korrekt en "Parma" pizza och en .."Sweden" pizza?
Hur tusan går det till när man lyckas förväxlar benämningen "Ammis" med "Sweden"? Misstaget bidrog i ytterligare femton minuters väntan, just my luck! Men nu ska vi inte klaga för mycket, gott var det och mätt blev jag!

Tack mamma för middagen och ditt trevliga sällskap!

♥ Jenny


Action


Idag har jag varit duktig och gått upp tidigt, har redan fått en massa gjort här i lägenheten, bla. röjt igen hela balkongen så nu går det att använda den som en normal människa. Efter varje ny möbel som kommit har jag vara slängt ut kartongerna de kommit i på balkongen, så tillslut gick det inte ens att gå ut där. Idiotiskt? Kanske.. men grovsoprummet ligger faktiskt två trappor ner, och det är ju väldigt jobbigt!

Nej nu ska jag snart sticka till skolan, men först ska jag pyssla klart med att skicka ut inbjudningar till vår skiva!
Kommer bli så sjukt grymt!

♥ Jenny

Courage

Sitter och klurar på vad jag ska ge till min man i födelsedagspresent, inte alls många dagar kvar nu! Har en del klart redan, men det är fortfarande en hemlighet!

Någon som har något klockrent tips på vad man kan ge i present?


På tal om presenter så fick jag en fin påskpresent igår av min älskling! "Don Juan De Marco", filmen där Johnny Depp spelar världens bästa älskare! Credd till min pojkvän, det krävs en del självsäkerhet för att ge en sådan film till sin flickvän, hehe, nej då!

Thankie, thankie!


♥ Jenny


Lovely




♥ Jenny

Tight me up

Shit, man får ju nästan panik när man kliver ut på balkongen och inser att sommaren kommer fortare än förväntat! Solen steker! Det är då jag känner mig så stolt att jag tog mig i kragen och skaffade gymkortet.

Nu jäklar är det träning på g så man hinner komma i form inför sommaren. Inte för att jag är tjock någonstans, men att bli lite tightare skulle ju inte sitta fel.. SATS nästa!




♥ Jenny

Incest?

Incest? Nej, men detta är läskigt..



Bilden föreställer alltså inte lilla maxi, utan en släkting till mig ett par generationer tillbaka (?) Jag blir nästan rädd, men bara nästan..

♥ Jenny

Hardwork

Min man ligger fortfarande och sover så tänkte passa på att göra allt sådant där som man annars inte vill göra, men måste när man bor ensam och inte har någon mamma som utför sysslorna åt en. Jag ska nu dammsuga, vika kläder och springa bort till Ica en snabbis och handla kattmat, go Jenny go!

♥ Jenny

Gardenparty

Nyss hemkommen från H:s inflyttningskalas! Det var riktigt mysigt; fyra brudar, ett gäng 40 plusare, grillning samt vin-smuttande ute i den stekande vårsolen. Det var en riktigt bra investering det där, H:s pappa!


Brudarna drog sedan vidare på grannpartaj medan jag begav mig hemmåt (till vad jag trodde) skulle bli en myskväll med min man, men icke. Han ska tydligen upp ultratidigt imorgon så han kommer hit och kryper ner brevid mig imorgonbitti istället.
Får väl köra med plan B och lägga mig på soffan och mysa med min lilla älskarinna.

Godnatt ♥ Jenny
(Inlägget skrevs igår 23:05, så inga konstigheter)

Easter

Jag och syster begav oss till Norrköping häromdagen för att fira farfars 80års dag. Blev positivt överraskad när vi kom dit och han kände igen oss med tanke på att han är dement och vi inte träffats på över ett år innan.

  



Men till saken.
I brist på körkort var vi tvungna att sätta oss på en buss för att ta oss tillbaka till huvudstaden. Det första man möts av är en stinkande lukt av armsvett, riktig jävla armsvett. Jag snackar "jag-har-inte-duschat-eller-bytt-kläder-på-flera-veckor" klassen!

Hur tusan kan man sätta sig på en offentlig buss och stinka så illa att människorna runt omkring kiknar av stanken. Vad är det för fel på dessa människor? Att dom inte själva känner det tror jag inte ett skit på, det handlar om ren elakhet..

  

Nästa gång jag är med om detta ska jag personligen donera pengar till en deodorant så att personen i fråga slipper förpesta tillvaron för fler stackars oskyldiga människor.

♥ Jenny


Once and again

Då var det dags att ge bloggen nytt liv och försöka hålla den levande,
wish me luck suckers!

♥ Jenny


RSS 2.0